Terassilasit

Terassilasituksella laajennat kotisi käyttöneliöitä edullisesti ja tyylillä!

Terassilasit mittatilauksena kotiisi tai kesämökille Kouvolassa ja lähikunnissa.

Terassilasituksella saat lisää neliöitä ja laajennat kotiasi uudella, viihtyisällä ja valoisalla käyttötilalla edulliseen neliöhintaan. Voit käyttötarpeesi ja makusi mukaan suunnitella tiloja, joiden seinät voi liu’uttaa sivuun kun päivä paistaa ja toisaalta sulkea tiivistii kun viileys tunkee sisään.

Rakennuksen ulkoasu paranee nostaen talon arvoa ja säästää lämpöenergiaa. Liukuvat terassilasit suojaavat vaikkapa kesäasunnon terassia sateelta, tuulelta, roskilta ja melulta.

Lasiterassien turvallisuus

Liukuvissa terassiratkaisuissa käytetään karkaistua lasia, jota ei ihan hevillä saa hajalle. Olemme Lukkanin valtuutettu jälleenmyyjä ja VTT on testannut Lukkanin kaikkien liukulasimallien tuulenpaineen ja iskunkestävyyden. Näissä testeissä Lukkan on saavuttanut erinomaiset tulokset lasitusratkaisujen kestävyydessä ja yleisessä turvallisuudessa.

Liukuvien terassilasien lukitukseen on saatavilla monia eri vaihtoehtoja. Lukitusratkaisuilla turvataan asiattomien pääsy terassille, silloin kuin ei itse olla paikalla.

Terassilasituksia suunnitellessa kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin

Suunnittele terassi huolellisesti käyttötarkoituksen mukaan

Mihin terassia eniten käytetään ja ketkä sitä käyttävät? Terassia voidaan käyttää rentoutumispaikkana, leikkipaikkana, grillipisteenä, kasvien kasvatuspisteenä. Melkein mihin vain. Tärkeintä on tietää juuri se oma haave terassin käytössä. Näin ammattilainen osaa suositella juuri oikeanlaisia ratkaisuja teidän tarpeisiinne.

Terassin ulkonäkö

Mittatilaustyönä asennetut ja rakennetut lasiterassit ontavat rakennukselle ekslusiivista tunnelmaa. Ulkonäön tulee mennä käsikädessä muun rakennuksen ulkoisen habituksen kanssa.

Terassirunkoihin ja lasitusten väreihin voidaan vaikuttaa suunnitteluvaiheessa. Yleinen muoto kannattaa miettiä siten, että se soveltuu mahdollisimman hyvin muuhun talosi yleislinjastoon. Terassia kannattaa aina lähteä suunnittelemaan aina ammattilaisen kanssa.

Mitä lasitettu terassi maksaa?

Jokainen lasiterassi tehdään räätälöitynä asiakkaan mittojen mukaan. Näin ollen aivan tarkkoja hintoja on vaikea määritellä yleisesti. Lasien ominaisuudet, sävytykset, lukitusratkaisut ja asennustyön määrä vaikuttavat aina hintaan. Pyydä meiltä asiantuntijan ilmainen kartoituskäynti omalle tontillesi, niin pystymme antamaan teille tarjouksen ”ilman sitoumuksia”.

Lukkan myöntää tuotteilleen 5 vuoden valmistajan materiaalitakuun.