Auton tuulilasin korjaus ja vaihto Kouvolassa

Autolasit asennettuna Saint-Gobain laatutuotteilla. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä asennusliike, eli meille käy lasivakuutus.

Tuulilasien vaihdot ja korjaukset laadukkailla laseilla

Tuulilasien vaihdot ja korjaukset kouvolassa mittatilauksena avaimet käteen asennettuna. Ajoneuvolasitukset suoritamme ammattitaidolla, kilpailukykyisin hinnoin.

Teemme tuulilasit, takalasit, kiveniskemäkorjaukset, lasien pintakäsittelyt, ajovaloumpioiden hionnat. Olemme vakuutusyhtiöden hyväksymä lasitusliike.

Auton tuulilasin vaihto kannattaa teettää aina ammattilaisella

Autolasi ja tuulilasit ovat osia auton autoa tukevista rakenteista, joten ammattilaisen suorittama tuulilasin vaihto on tärkeää turvallisuuden kannalta.

Avustavat järjestelmät huolella kuntoon tuulilasin vaihdon yhteydessä

Erilaisia avustavia järjestelmiä ovat tutkat ja tunnistimet, joita löytyy nykyisin lähes kaikista autoista.Tästä syystä tuulilasin vaihto juuri oikeanlaiseen lasiin ja erilaisten tuulilasiin liittyvien tukijärjestelmien testaus ja toimivuus lasinvaihdon yhteydessä on koulutetun lasiasentajan tehtävä.

Tuulilasin vaihtaminen onnistuu Kouvolan Laatulasilla päivässä. Tuotteina käytämme Saint-Gobain Sekurit tuulilaseja, jotka vastaavat valmistajan laatustandardeja. Jos sinulla on lasivakuutus kattaa vakuutusyhtiösi vaihdon hinnan. Maksat siis pelkän omavastuun. Arvio lasin kunnosta on veloitukseton.

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä oheinen lomake ja lähetä se meille. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Näiden tietojen pohjalta löydämme oikean tuotteen hinnan teille.
Mikä lasi on kyseessä?(Pakollinen)
Nimi(Pakollinen)
Onko sinulla lasivakuutus(Pakollinen)
Mainitse sadetunnistimista, lämmityksestä, värisävyistä, tai muusta vastaavasta mikä tulee ottaa huomioon lasia korjattaessa tai vaihdettaessa
Lähettääksesi tämän lomakkeen, sinun on hyväksyttävä tietosuojaselosteemme(Pakollinen)